SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Your address will show here +12 34 56 78
PROGRAMMA

DOE(N) GEWOON!

Het Doe(n) gewoon! programma is een drie maanden traject waarin jij ontdekt wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt.  

Je ervaart dat je in de waan van de dag leeft, dat er meer is én dat je eigenlijk iets anders wilt. Je houdt jezelf tegen door te accepteren wat het nu is en tegen jezelf te zeggen: mijn tijd komt nog wel, wie zit er nou op mij te wachten, ze zien mij aankomen… 

Je loopt regelmatig leeg en jezelf voorbij omdat je alle ballen hoog houdt. Je weet niet meer precies waar je blij van wordt en voor jezelf kiezen is er al helemaal niet meer bij.  

Diep van binnen weet je het wel. Je bent hier niet voor niets, iets in jou zegt dat je wat anders wilt. Je weet alleen niet hoe.  

Speciaal daarvoor heb ik een inspirerend drie maanden programma ontwikkeld waarbij we werken met de methode Doe(n) gewoon! Ik geloof namelijk in actie! Want van actie komt verandering. Je gaat het gewoon doen én ervaren, je gaat vallen en weer opstaan, je gaat buiten je comfortzone en je gaat steile beklimmingen maken maar doordoor ook geweldige afdalingen ervaren. Ik sta ernaast om je op te vangen of je een ‘schop’ onder je kont te geven om door te zetten als jij het even niet meer weet.

Na deze drie maanden heb je zoveel stappen gezet dat je niet meer terug kunt (en ook niet meer terug wilt).

VOOR WIE IS HET?

Het Doe(n) gewoon! programma is iets voor jou als je voelt dat je méér wilt of iets anders wilt én...

HOE WERKT HET?

Ik geloof in de kracht van het delen, daarom in een groep met maximaal zes andere vrouwen. Het worden...

WAT LEVERT HET JE OP?

Inzicht in wie je bent en wat jij belangrijk vindt, zodat de keuzes die je maakt perfect bij...

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Het is geen standaard programma, ik stem het af op jou en kijk continue wat nodig is. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat je daadwerkelijk grote stappen gaat zetten, o.a. door naast de groepscoachings, je ook een-op-een te coachen.  Je krijgt het volgende:

01
INTAKE

We starten het programma met een intakegesprek, Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie en jouw verlangens.

02
COACH CALL

Vervolgens heb je in totaal 3 keer een 1 -op - 1 coach call van 60 minuten via Zoom. Tijdens de 1 op 1 coach calls speel ik in op jouw behoeften en verlangens. Ik geef je precies wat je nodig hebt en soms nog een beetje extra zodat je lekker in beweging blijft.

03
KICK OFF

Het programma start met een online kick-offsessie, waarin jij de andere vrouwen voor het eerst gaat ontmoeten en spreken.

04
WERKDAGEN

3 live-werkdagen van 10.00-17.00 uur op een prachtige locatie in een bosrijke omgeving. Deze dagen zijn volledig verzorgd en voelen als een cadeautje.

05
TERUGKOMAVOND

We sluiten twee maanden na de laatste live dag af met een online terugkomavond.

06
WERKBOEK

Je ontvangt een inspirerende werkboek met een stappenplan wat de komende drie maanden jouw journal wordt. Je volgt je eigen pad en legt dat vast. Dit journal geeft je inzicht in jouw proces en zorgt voor de nodige handvatten.

07
RENATE

Tijdens dit traject ben ik er voor al jouw vragen, issues en inzichten. Om te sparren en te delen via mail of app. Ik wil voorkomen dat je ergens tussen onze coaching sessies vast komt te zitten. Je mag mij dus altijd inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt moet.

08
DELEN

Je hebt toegang tot een besloten WhatsApp/facebook groep met de vrouwen uit het programma. Hierin delen we successen, vragen en inzichten.

09
BONUS

Gratis online training ‘Creëren van een positieve mindset’ t.w.v. € 147,00

WAT ANDERE VROUWEN VERTELLEN

 • Vol energie, passie, respectvol en daadkrachtig gaat Renate te werk. Ik voelde me meteen bij binnen komst zeer welkom. Voor mij was het de laatste zet in mijn rug om mijn eigen bedrijf te starten. Dus als je de kans krijgt zou ik zeggen: DOEN GEWOON!!!
  Marion
 • Heel heel heel erg bedankt voor je coaching, schoppen onder mijn kont, steun, vertrouwen en woorden. Ze geven me inzicht, rust en maken dat ik terug durf te gaan naar mijn gevoel. Het geeft me meteen de guts om te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel en niet voor een noodscenario te gaan. Ik maak keuzes die bij mij passen.
  Linda
 • Mede dankzij de trainingsdagen en de 1 op 1 coaching is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik voel me erg goed en nog steeds sterk. Een jaar geleden zou ik er zoveel anders in gestaan hebben. En nu zie ik meer de positieve dingen en geniet van de kleine successen. Elke stap is er één. Ik weet waar mijn onzekerheid vandaan kwam en die heb ik nu letterlijk verbrand. Dank je wel Renate.
  Ingrid
 • Renate heeft mij geïnspireerd en in mijn kracht gezet met haar positieve energie om meer uit mijn comfortzone te durven gaan en mezelf uit te dagen.
  Alice
BLIJF OP DE HOOGTE!

Wil je graag meer inspiratie en motivatie ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn mails met volop inspiratie, tips en ervaringen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?