SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Your address will show here +12 34 56 78
SPREKER / THEATER-INSPIRATIESHOW

DOE(N) GEWOON!

Als je een droom hebt over het maken van een eigen theatershow dan denkt eenieder toch zeker: ‘doe gewoon!’.

Maar als die droom zo hardnekkig blijkt te zijn dat hij je niet meer loslaat dan komt er een moment dat je gaat denken maar ‘waarom niet’? Doen gewoon.

Dit overkwam mij. Ik heb de koe bij de horens gevat en ben met deze droom aan de slag gegaan. Ik heb mijn kwaliteiten als trainer, acteur en entertainer gebundeld en samengevoegd met ervaringen uit mijn persoonlijk ontwikkeltrajecten. In november 2019 en maart 2020 bracht ik driemaal mijn eerste wervelende theatershow ten tonele in een uitverkocht theater.

Doe(n) gewoon! is een interactieve theater-inspiratieshow over uit je comfortzone stappen en te gaan doen wat je altijd al hebt willen doen. Ik neem je mee, vol enthousiasme en met energie, op mijn enerverende reis op zoek naar passie. Ik vertel je over de hobbels die ik heb genomen en de beren die ik onderweg heb geknuffeld en laat zien hoe je dat doet.

Een show die je inspireert om die vastgeroeste gewoontes en belemmerende overtuigingen aan te pakken om het gewoon te gaan doen en jouw grenzen te gaan verleggen. Volg jij je hart of luister naar je verstand?Je wordt verrast met hilarische anekdotes en mijn kwetsbaarheid. Stilzitten is geen optie, de show is een feest van herkenning en zet aan tot het nemen van de eerste stap richting verandering.

De show of een deel ervan is uitermate geschikt voor een heel team, kick-off, als inspiratiesessie of tijdens een bijeenkomst. 

Afspraak maken en horen wat ik voor jou of jouw team in petto heb? Doen(n) gewoon!

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Doe(n) gewoon! is een interactieve theater-inspiratieshow over uit je comfortzone stappen en te gaan doen wat je altijd al hebt willen doen. Ik neem je mee, vol enthousiasme en met energie, op mijn enerverende reis op zoek naar passie. Ik vertel je over de hobbels die ik heb genomen en de beren die ik onderweg heb geknuffeld en laat zien hoe je dat doet.
Een show die je inspireert om die vastgeroeste gewoontes en belemmerende overtuigingen aan te pakken om het gewoon te gaan doen en jouw grenzen te gaan verleggen. Volg jij je hart of luister naar je verstand?Je wordt verrast met hilarische anekdotes en mijn kwetsbaarheid. Stilzitten is geen optie, de show is een feest van herkenning en zet aan tot het nemen van de eerste stap richting verandering.
De show of een deel ervan is uitermate geschikt voor een heel team, kick-off, als inspiratiesessie of tijdens een bijeenkomst. Afspraak maken en horen wat ik voor jou of jouw team in petto heb? Doen(n) gewoon!
Een indruk krijgen? Bekijk hier onder de after movie.

REACTIES OP MIJN INSPIRATIESHOW

  • Herkenning en inspiratie, het heeft mij echt aan het denken gezet.
  • Een verhaal van vrouw met een missie.
  • Bizar, passie, fantastisch, energie, inspiratie, oncomfortabel, navigeren, dromen, jezelf zijn, fysiek sterk zijn, zet jezelf in je kracht, geloof, impact, reptielenbrein, gek doen, geen schaamte en geen masker meer.
  • Wat zit er veel in de show over zelfontwikkeling, je dromen waar maken, je angsten, uit je comfortzone treden, je reptielenbrein waar je soms echt niet naar moet luisteren. Kortom: Doen Gewoon! Bedankt voor de geweldige show en je energie!
  • Het heeft gezorgd voor de nodige zelfreflectie!
BLIJF OP DE HOOGTE!

Wil je graag meer inspiratie en motivatie ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn mails met volop inspiratie, tips en ervaringen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring

OP DE HOOGTE BLIJVEN?