SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Your address will show here +12 34 56 78

TYPISCH RENATE

  • IK VIND JE LEUK! NU JIJ NOG

  • WAT ALS ALLES LUKT?

  • AANNAMES OF ERVARING?

  • VAN PASSIE KRIJG JE ENERGIE

  • PIEKEREN IS DE ANDERE KANT OP DROMEN

WAT IS MIJN VERHAAL?

Ik heb jarenlang gepleased, op het pad van de ander gewandeld waardoor ik mijzelf kwijt ben geraakt. Ik had een geweldige managementbaan en als echte peoplemanager stond ik voor iedereen klaar en vergat ik mijzelf…de burn-out lag op de loer. Ik besloot om voor mijzelf te kiezen en daar is mijn transformatie begonnen.


Ik bleek jarenlang voor schijnzekerheid gekozen te hebben: ‘Ach,ja, het is overal wel wat’. ‘Ach ja, ik zoek wel een leuke hobby ernaast (maar ik was zo moe dat er van die hobby nooit meer iets is gekomen)’. Ik zei overal JA tegen omdat ik geen tegenwind wilde krijgen en omdat ik dacht dat het zo hoorde. Maar waar was ik in het verhaal…langzaamaan ging mijn vuurtje uit, kostte alles mij meer energie dan dat het opleverde en kon ik alle ballen niet meer in de lucht houden en daarbij kreeg ik ook nog het gevoel gefaald te hebben…


Uiteindelijk koos ik vijf jaar geleden voor mijzelf en zegde ik mijn baan op. Hoe en wat ik ging doen wist ik toen nog niet. Ik wist één ding: zo kon het niet langer door. Dat was het begin van mijn zoektocht. Ik heb vele masterclassen, workshops en trainingen gevolgd, ik ben gecoacht door de beste coaches en ben aan de slag gegaan met mijn groene krokodillen (dat kritische stemmetje in je hoofd) en daar monde een theatershow uit. Mijn allergrootste droom werd werkelijkheid…en ik speelde hem drie keer voor een uitverkochte zaal! Een show over mijn zoektocht naar passie en geluk.


Ik hoor zo vaak: ‘jij doet het gewoon!’ en daar zit een verlangen in. Een verlangen om het ook gewoon te doen  en zo is mijn missie geboren. Andere vrouwen helpen het ook gewoon te gaan doen, die ene beslissing maken, die ene stap zetten en een leven vol passie creeëren. 


Tja en dromen…wie doet dat nog?!. Ik zal je vertellen van passie krijg je energie. Als je iets doet waar jij blij van wordt, ga je stralen, groeit je zelfvertrouwen, krijg je energie, houd je meer tijd over voor andere leuke dingen, ontvang je meer liefde, ben je een leukere vrouw en weet je zelf dat je nooit meer anders wilt. Ook jij kunt dit!


 


 

  • Text Hover

GRATIS
DOE(N) GEWOON SESSIE

Wil je weer lekker in je vel zitten? Vanuit jezelf leven, meer balans en energie ervaren en nu eens echt doen wat jij wilt? Boek nu een gratis Doe(n) gewoon sessie!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wil je graag meer inspiratie en motivatie ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn mails met volop inspiratie, tips en ervaringen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring

OP DE HOOGTE BLIJVEN?