ONLINE TRAINING

CREËR EEN POSITIEVE MINDSET

Heb jij dat ook? Het lastig vinden om positief te blijven in deze onzekere en bizarre tijd? Inmiddels weten jij en ik dat niets meer zeker is. Lijkt alles net lekker te lopen, krijg je deze shit. En shit hebben we allemaal. Wat voor de één groot is, kan voor de ander klein zijn maar we hebben allemaal te verduren met tegenslagen. Ook jij en ik. 


Het gaat niet om de tegenslag, het gaat om hoe jij ermee omgaat. Laat je je leiden door alles in je omgeving wat er gebeurt en heb je het gevoel dat je onderdeel bent van een andersmans plan (in dit geval Corona) of sta jezelf aan het stuur?  


Inmiddels weet ik dat positiviteit helpt bij het dragen van je shit. Positiviteit is mijn tweede natuur. 


14 dagen lang ga ik je ‘besmetten’met positiviteit, inspiratie en motivatie doormiddel van video’s en opdrachten. 


Ik beloof je een lach op je gezicht, minder groene krokodillen (negatieve gedachten) en meer positiviteit zodat jij weer vol goede moed de toekomst in stapt. 


Wil je meer positieve gedachten? Meld je dan snel aan. Je kunt vandaag al  de eerste positieve stap zetten. Doen gewoon!

Een mindset is een manier van denken en een manier om naar jezelf te kijken. Deze manier van denken is bepalend voor hoe je denkt over leren, je kwaliteiten en hoe je reageert op situaties en gebeurtenissen in het dagelijks leven. Je mindset is een belangrijk deel van je persoonlijkheid en je karakter.

Een open en positieve mindset geeft ruimte tot ontwikkeling, je kunt beter omgaan met tegenslagen en negativiteit en zorgt ervoor dat je in mogelijkheden kunt blijven denken. Zeker nu is positiviteit één van de weinige dingen, die je zelf in de hand hebt.

Meld je nu aan en creeer in 14 dagen meer positiviteit in je leven. Nu voor maar euro 37! Ik zeg doe(n) gewoon!

De enige die je gelukkig kan maken ben je tenslotte zelf.

WAT GA JE BEREIKEN?

Je bent je meer bewust van wat er allemaal wel is

Je krijgt meer controle op wat je denkt, voelt en doet

Je geeft aandacht aan zaken, die er écht toe doen

Je krijgt minder negatieve gedachten

Je komt lekkerder in je vel te zitten

Je ziet eerder de mogelijkheden

Je ontdekt waar je gelukkig van wordt

Je vergroot je geluksgevoel

CREËER EEN POSITIEVE MINDSET

IN 14 DAGEN LEER JE OM JE GEDACHTEN POSITIEF TE STIMULEREN. DOE MEE MET DE ONLINE CURSUS ‘CREËER EEN POSITIEVE MINDSET’ MET 14 OPDRACHTEN IN JE MAILBOX VAN 57 EURO NU VOOR MAAR 37 EURO

WAT ANDEREN VERTELLEN OVER DE TRAINING

 • Het was vandaag even afkicken, geen mail in de inbox. Ik vond het echt leuk om mee te doen aan de Challenge en even dat duwtje en die reminder te hebben om positief de zaken te benaderen.
  Nienke
 • Jouw energie is heerlijk. Je voelt het in elke tekst eruit komen. Waardoor ik ook positiever naar dingen kijkt. En ik merk dat ik meer de kleine dingen zie. Dit vond ik erg lastig om kleine dingen te zien en hier van te genieten maar dit lukt nu beter. Ook om iemand een compliment te geven deed mij goed. Heerlijk om iemands dag goed te laten beginnen. Dus heel positief. Al heb ik lang getwijfeld.
  Kim
 • De positiviteit, en ook het herkenbare in jouw vlogs, maken dat je een enorme inspiratie bent voor mij. Jouw dagelijkse uitspraken, teksten en filmpjes hebben me echt aan het denken gezet wat ik belangrijk vind in het leven. Stapje voor stapje durf ik meer voor mezelf te kiezen. Dank je wel daarvoor!!!
  Patricia
 • Bedankt voor je positieve mailtjes elke dag, je maakt mijn dagen een stukje leuker. Ja en als je vraagt naar mijn voorbeeld dat ben jij. Als ik straks met zo’n positiviteit en zo’n kracht een inspiratie kan zijn voor andere mensen maakt dit me echt gelukkig.
  Anne-Marie
 • Wat een eye opener is dit geweest. GEWELDIG! En heeft het wat opgeleverd……Jazeker! En inderdaad soms moet je het ene loslaten om het andere te kunnen verwezenlijken. Ik loop zo af en toe weer te zingen en heb er weer zin in. Het schriftje is goud waard ik zal er zeer zeker zo af en toe in kijken om mij weer met beide benen op de grond te laten staan of weer te landen. Bedankt, voor mij kwam dit op het juiste moment.
  Carla
OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Wil je graag meer inspiratie en motivatie ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn mails met volop inspiratie, tips en ervaringen.