SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Your address will show here +12 34 56 78
HOE WERKT HET?

Afhankelijk waar jij behoefte aan hebt, coach ik je 1 op 1 of in een groep met andere vrouwen. Ik geloof in de kracht van het delen, daarom in een groep met maximaal zes andere vrouwen. Het worden je buddy’s, je start vanuit hetzelfde punt en weten van elkaar hoe hard het werken is om daar te komen waar jij naar verlangt. Ervaren dat je niet de enige bent en leren van en met elkaar brengt je zoveel. Je trekt op met een groep van gelijkgestemden die elkaar steunen, supporten en waardoor jij je gedragen zult voelen. Bovendien is het leereffect vele malen groter en daar profiteert iedereen van. Je ziet dat een vraag van een ander voor jou ook heel relevant zal zijn zodat je elkaar altijd weer nieuwe inzichten geeft.


1 op 1 bied ik je diepgang en stem ik volledig af op jou. Ik coach vanuit flow, zie wat jij nodig hebt, waar blokkade zit en waar de stap te maken valt. I korte tijd boek je snel successen en ga je ervaren dat je zelf je grootste tool bent.

BLIJF OP DE HOOGTE!
Wil je graag meer inspiratie en motivatie ontvangen?
Schrijf je dan in voor mijn mails met volop inspiratie, tips en ervaringen.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.