Theater & Meer...

Bedrijfstheater

Humor verbindt en laat dingen zien, die (op de werkvloer) onuitgesproken blijven. Bedrijfstheater bestaat er in verschillende vormen: toekomsttheater, terugspeeltheater, regietheater of spiegeltheater. Deze theaterinterventies maken iets los bij de medewerkers: herkenning, beweging, betrokkenheid en vermindering van weerstand, waarna verandering mogelijk wordt. Samen met een collega-acteur speel ik wat er op de werkvloer afspeelt om te leiden tot een mooi gesprek, inzicht, voorlichting of gewoon voor het vermaak.

Theaterworkshops

Creatieve workshops met als uitgangspunt improvisatietheater voor jong en oud.

Meeleeftheater

Miep Riep Boekentiep is de kindervriend bij uitstek en maakt samen met de kinderen allerlei avonturen mee. Een heerlijk interactief theaterspel, waarbij de kinderen de baas zijn! Voor kinderopvang, basis onderwijs, familie-uitje of …

Mystery Guest

Ben jij benieuwd of medewerkers jouw visie uitdragen en klanten gastvrij ontvangen worden? Ik kom graag langs als 'mystery guest'. Ik bezoek de werkplek als klant om te prikkelen en te observeren en breng na afloop uitgebreid verslag uit.

En meer...

Typisch Renate improviseert en schakelt! Heb je andere plannen waarbij je Typisch Renate nodig hebt, laat het mij weten. Ik denk en creëer graag mee.