Programma Doe(n) gewoon!

Als ervaringsdeskundige neem ik je graag mee op reis en gaan wij samen op zoek naar jouw bestemming. Speciaal daarvoor heb ik een inspirerend drie maanden programma ontwikkeld waarbij we werken met de methode Doe(n) gewoon! Ik geloof namelijk in actie! Want van actie komt verandering. Je gaat het gewoon doen én ervaren, je gaat vallen en weer opstaan, je gaat buiten je comfortzone en je gaat steile beklimmingen maken maar daardoor ook geweldige afdalingen ervaren. Ik sta ernaast om je op te vangen of je een ‘schop’ onder je kont te geven om door te zetten als jij het even niet meer weet. Na deze drie maanden heb je zoveel stappen gezet dat je niet meer terug kunt (en ook niet meer terug wilt).

 Wat kun je verwachten?

Je gaat antwoorden vinden op de vragen:

 • Wat vind ik echt belangrijk in mijn leven?
 • Wat zou ik echt willen zijn en doen in mijn leven?
 • Waar wil ik over één jaar gelukkig van worden?
 • Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden?
 • Wat zijn mijn uitdagingen?
 • Wat zijn mijn belangrijkste prioriteiten?
 • Hoe houd ik balans zonder mijzelf te verliezen?
 • Welke groene krokodillen houden mij klein?
 • Hoe krijg ik meer succes?
 • Hoe krijg ik meer voldoening?
 • Hoe krijg ik meer energie?

 Andere onderwerpen die aan bod komen zijn:

Belemmerende en bekrachtigende overtuigingen

Balans krijgen en houden

(Zelf)vertrouwen krijgen en behouden

Drijfveren

Jaardoelen maken en weekplanningen

Communicatie, wat straal ik uit en hoe communiceer ik om de juiste reactie te krijgen.

Jouw kernwaardes, emoties en gedachtes

Jouw verlangens en wensen

Ik geloof in de kracht van het delen, daarom in een groep met maximaal zes andere vrouwen. Het worden je buddy’s, je start vanuit hetzelfde punt en weten van elkaar hoe hard het werken is om daar te komen waar jij naar verlangt. Ervaren dat je niet de enige bent en leren van en met elkaar brengt je zoveel. Je trekt op met een groep van gelijkgestemden die elkaar steunen, supporten en waardoor jij je gedragen zult voelen. Bovendien is het leereffect vele malen groter en daar profiteert iedereen van. Je ziet dat een vraag van een ander voor jou ook heel relevant zal zijn zodat je elkaar altijd weer nieuwe inzichten geeft.

Wat levert het je op?

Meer inzicht in wie je bent en wat jij belangrijk vindt, zodat de keuzes die je maakt perfect bij je passen

Meer zelfvertrouwen, waardoor je kracht uitstraalt en die ene beslissing wel durft te nemen en dat gesprek op de werkvloer wel aangaat.

Meer plezier, geluk en vrijheid, zodat je een voorbeeld en inspiratie bent voor o.a. je kinderen.

Meer verbinding met jezelf en anderen, waardoor je de juiste mensen om je heen verzameld en geen tijd kwijt raakt aan vluchtige contacten.

Meer energie, balans, structuur en overzicht

Meer bevestiging van eigen kunnen, waardoor jij minder twijfelt, niet meer please-gedrag laat zien en niet overal JA tegen zegt.

Meer eigenwaarde. Je leert eerst goed voor jezelf te zorgen en daardoor kun je ook beter voor anderen zorgen.

Meer tijd voor jezelf, waardoor je rust ervaart en bewust in het leven staat en je niet laat leiden door de waan van de dag.

Ben jij op zoek naar een nieuwe flow? Wil je meer (werk)plezier? Op zoek naar nieuwe uitdaging of de ambitie om voor jezelf te beginnen? Wil je weer aan het roer staan, in plaats van passagier zijn? Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen? Wil je van je fouten durven leren? Wil je leren de lat op de juiste hoogte te leggen? Vraag jij jezelf wel eens af…is dit het nou? Wil je wel veranderen, maar durf je niet goed? En weet je niet goed hoe je dat alleen moet aanpakken…ik loop met je mee en help je op weg.

Het draait eigenlijk vooral om lef: durf jij naar jezelf te kijken en het roer in eigen hand te nemen en op deze manier te investeren in jezelf. Spannend, maar oh zo fijn aan het eind van de rit. Dat beloof ik je!

We starten in september, ben jij erbij?! 

De offline-sessies zijn in de omgeving Waalwijk/Breda inclusief koffie/thee en lunch

De online-sessies vinden plaats via zoom.

Je ontvangt een inspirerende werkboek met een stappenplan wat de komende drie maanden jouw journal wordt. Je volgt je eigen pad en legt dat vast. Dit journal geeft je inzicht in jouw proces en zorgt voor de nodige handvatten.

 • Tijdens de 1 op 1 coachcalls speel ik in op jouw behoeften en verlangens. Ik geef je precies wat je nodig hebt en soms nog een beetje extra zodat je lekker in beweging blijft.
 • Tijdens dit traject ben ik er voor al jouw vragen, issues en inzichten. Om te sparren en te delen via mail.
 • Je hebt toegang tot een besloten facebookcommunity met de vrouwen uit het programma. Hierin kun je je successen, vragen en inzichten delen.

Investering

Omdat dit traject nieuw is en ik het samen met jou wil ontwikkelen (en je dus ook regelmatig vraag om feedback) heb ik nu een super goede deal voor een klein aantal mensen. Zeg JA tegen jezelf en laat mij jouw motivator zijn. De investering in jezelf is € 997,00* (en het mag in drie termijnen voldaan worden). Na deze pilot zal de prijs €1997,00* zijn.

*prijzen zijn exclusief 21% BTW

  

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten en regie te pakken over jouw leven? Ik gun jou dat jij jouw eigen grootsheid gaat zien en dat je blijft dromen en deze gaat waarmaken!

Wil je meer weten, schroom niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden en wat het beste past bij jou! Doe(n) gewoon!

 

Lieve groet,

Renate